Foscam C1 HD WiFi IP Camera

Bent u op zoek naar een binnencamera met haarscherpe beelden? De Foscam C1 HD WiFi camera produceert haarscherpe HD beelden.

Standaard levertijd

Vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis!

€ 79,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Foscam C1 HD Wi-Fi IP camera

Deze binnencamera zorgt voor een perfect beeld in huis. De camera  beschikt over een lens met een kijkhoek van 115 graden, waardoor ieder hoekje van de kamer in beeld komt. De C1 produceert HD beelden en heeft nachtzicht tot 8 meter. Video's kijkt u eenvoudig met de Foscam App.
 
Eigenschappen Foscam C1

IP-camera voor binnen
HD-beeldresolutie (1280x720 pixels)
Kijkhoek lens: 115 graden
Bewegingsdetectie met PIR-bewegingssensor
Verbonden via WiFi of netwerkkabel
Nachtzicht tot 8 meter
Infrarood-cutfilter voor realistische kleurweergave
Bekijk videobeelden via browser of Foscam Viewer app


Indoor IP-camera
De Foscam C1 is een zeer betrouwbare beveiligingscamera voor binnenshuis. Deze camera produceert HD beelden met een resolutie van 1280x720p en een framerate van 25fps (VGA, 23fps met 720p). Dankzij een kijkhoek van 115 graden ontgaat er niets aan de brede lens van de C1. Met een nachtzicht tot 8 meter weet de camera zelfs 's nachts haarscherpe beelden te produceren. Omdat de C1 een Infrarood-cultfilter bevat, is de kleurweergave altijd realistisch.

PIR bewegingsdetectie
De Foscam C1 is uitgerust met Passieve Infrarood Detectie (PIR). Dankzij de nauwkeurigheid van de sensor heeft u echter geen last van valse alarmen door bijvoorbeeld bewegende bladeren. Detecteert de C1 beweging, dan wordt er meteen een alarmmelding gestuurd naar uw telefoon, tablet of pc. Zodoende kunt u direct handelen naar de situatie.

Beelden bekijken
U kunt de videobeelden live bekijken middels de stream. De Foscam C1 moet uiteraard wel met uw netwerk worden verbonden. Dit kan eenvoudig via WiFi of met een netwerkkabel. Daarnaast kan de camera de video's opslaan op een SD-kaart tot 32GB (niet meegeleverd). Het bekijken van de beelden doet u met uw webbrowser op uw computer of met de Foscam Viewer App voor iOS en Android.

Inhoud verpakking
  • Foscam C1
  • Bevestigingsbeugel
  • Netwerkkabel
  • Voedingsadapter
  • Installatie cd-rom
  • Handleiding