Foscam FI9900P Full HD 2MP IP camera

De Foscam FI9900P Full HD camera waakt over uw bezittingen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Standaard levertijd

Vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis!

€ 139,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Outdoor Full HD IP-camera
U kunt de Foscam FI9900P inzetten voor de bewaking van uw huis of kantoor. Deze compacte 2 MP IP-camera brengt elk detail scherp in beeld, met een resolutie van 1920x1080p en een framerate van 30 fps. De video's zijn zeer soepel en nemen maar weinig bandbreedte in beslag dankzij de H.264 videocompressie. Het kleine ontwerp zorgt ervoor dat de FI9900P onopvallend geplaatst kan worden. De camera heeft een nachtzicht van 20 meter en is weerbestendig. Er is een RCA-aansluiting aanwezig waar u audioapparatuur op kunt aansluiten voor 2-weg communicatie.

Bewegingsdetectie
De FI9900P detecteert automatisch bewegende objecten waarna een alarm wordt getriggerd. Bij bewegingsdetectie worden foto's ge-emaild en geupload naar een FTP-server. U bent dus direct op de hoogte wanneer er iets gebeurt. Daarnaast heeft u altijd toegang tot de camera en video's. Deze kunnen direct worden opgeslagen op een micro SD-kaart of hard drive.

Draadloos systeem
De camera is overal te plaatsen en hoeft alleen maar verbonden te worden met uw router. Wilt u de Foscam FI9900P vervolgens synchroniseren met uw smartphone, dan scant u de QR-code op de camera. De Foscam FI9900P ondersteunt IEEE 802.11b/g/n voor draadloze verbinding.

Live beelden bekijken
Bekijk de beelden van uw camera rechtstreeks via uw webbrowser of via de Foscam Viewer app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden, waar u ook bent.De Foscam Viewer app is beschikbaar voor iOS en Android.


Bekijk hier een live stream


Inhoud verpakking
 

  • Foscam FI9900P
  • Bevestigingsbeugel
  • Netwerkkabel
  • 12V voedingsadapter
  • Installatie cd-rom
  • Handleiding
2 megapixel IP-camera voor buiten
Bewegingsdetectie met PIR-bewegingssensor
Verbind via WiFi of netwerkkabel
Full HD-beeldresolutie (1920x1080)
2-weg communicatie
Nachtzicht tot 20 meter
Infrarood-cutfilter voor realistische kleurweergave
Bekijk videobeelden via browser of Foscam Viewer app