Foscam R4 HD 4MP pan-tilt camera

De Foscam R4 is de ideale IP-beveiligingscamera voor thuis. De camera maakt hoge kwaliteit Ultra HD beelden met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Standaard levertijd

Vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis!

€ 254,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Foscam R4 is de ideale IP-beveiligingscamera voor thuis. De camera maakt joge kwaliteit Ultra HD beelden met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Tevens beschikt het over geavanceerde bewegingsdetectie waarmee u automatisch een email of pushbericht kunt laten versturen.

Eigenschappen Foscam R4

Ultra HD IP-camera
Draai- en kantelbaar (pan 300°, tilt 120°)
4 megapixellens (resolutie: 2560 x 1440 pixels)
13 infrarood LEDs, nachtzicht tot 8 meter
Geavanceerde bewegingsdetectie
Verstuur een automatische email of pushbericht na bewegingsdetectie
Verbonden via WiFi of netwerkkabel


Pan/Tilt IP camera
De Foscam R4 is een betrouwbare IP-camera met een 4MP lens. Deze camera produceert uitermate scherpe Ultra HD beelden met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De mechanische IR-cut filter zorgt voor een heldere kleurweergave. 's Nachts schuift deze filter opzij om een hogere verlichtingsefficiëntie te realiseren. Dankzij de 13 infrarood LED's heeft de camera dan zicht tot 8 meter.

Bewegingsdetectie
De Foscam R4 kent een bijzonder geavanceerde PIR bewegingsdetectie. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren als er beweging wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld een waarschuwingsemail of een pushbericht naar uzelf zijn. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen en schade of diefstal voorkomen.

Opslag en beelden bekijken
De beelden kunnen worden opgeslagen op een Micro SD kaart. De Foscam R4 heeft een poort die geschikt is voor Micro SD kaartjes tot 128GB. Het is tevens mogelijk om de beelden real-time te bekijken. Dit u eenvoudig via uw webbrowser of de Foscam Viewer app op uw smartphone of tablet.

Inhoud verpakking

  • Foscam R4
  • Handleiding