Kubotan

1 Beoordelingen
Kubotan Kubotan
13,95 *
Prijs per stuk

Productomschrijving

Kubotan met spitse punt. Deze kubotan kan zeer effectief zijn tegen belagers ter verdediging (of aanval) bij zowel mannen als vrouwen. 

Het stokje is aluminium gepolijst en heeft een spits uiteinde. Op een spier en op andere gevoelige plekken zoals het sleutelbeen, het hoofd, de knie en dergelijke, kan het stokje, wanneer op de juiste manier gebruikt, een behoorlijke pijnprikkel geven, waardoor een aanvaller afgeschrikt kan worden. Indien men de aanvaller goed raakt, kan deze, afhankelijke van diverse factoren, hier nog weken last van hebben.

Een voorbeeld van zelfverdediging met een kubotan: Je wordt om de nek gepakt, zijlings door een fysiek sterk persoon. Je leidt de aanvaller met de andere arm af, door bijvoorbeeld zijn oog te kunnen bereiken, zonder te kijken. Je pakt de sleutels met kubotan of de losse kubotan uit je zak of haalt deze van je broekriem (of men doet een klein stapje om er beter bij te kunen) en je slaat kort en krachtig op de knieschijf. De aanvaller zal hierna zeer waarschijnlijk moeilijk kunnen lopen en de greep direct loslaten of verzwakken. Bij ernstige dreiging kan je nog een slag op het hoofd of het sleutelbeen geven zolang de aanvaller nog afgeleid is door de pijn in zijn knie. Ook kan je je snel uit de voeten maken, als de aanvaller een zere knie heeft. Deze zal de achtervolging niet snel inzetten.

Wij raden altijd aan wat ervaring op te doen met de kubotan, door het kijken van filmpjes op YouTube. Hier zijn diverse filmpjes beschikbaar waar de veelzijdigheid van de Kubotan wordt gedemonstreerd. 

Effectief maar goedkoop een stuk veiliger!

HIER vindt u een mooi voorbeeld van de werking en veelzijdigheid van de Kubotan.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen 1

Review toevoegen

Echt top stevig en ik had verwacht dat die iets kleiner zou zijn maar toch een goede aankoop. Zeker kopen

Rowan - 09-09-2022 16:56

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Kubotan
Laat een review achter
Versturen