Over VeiligZijn

Welkom op VeiligZijn!

VeiligZijn is een jong en ambitieus bedrijf, welke zich voornamelijk richt op de verkoop van beveiligingsartikelen met een specialisatie in Kogel en Steekwerende vesten. Door onze jarenlange ervaring in de (horeca) beveiliging, weten wij precies wat een (horeca)beveiliger nodig heeft. Het  merendeel van onze producten, bieden wij aan omdat wij zelf ervaring hebben in het gebruik ervan. Onze nieuwe vesten worden altijd eerst getest door mensen in het veld op draagcomfort. Wanneer dit goedgekeurd wordt, komen ze op de website. 

Service staat bij ons op nummer 1! Wij zullen er alles aan doen om voor u het perfecte vest te vinden, welke bij u en uw werkzaamheden past. Wij zullen u gevraagd en ongevraagd advies geven. Tenslotte gaat het om uw leven! Wij snappen dat in dit vakgebied onregelmatige werktijden vaak van toepassing zijn. U bent daarom altijd welkom om te komen passen, ook s'avonds of in het weekend. Bent u niet in de gelegenheid hiervoor? Belt u ons en we nemen uitgebreid met u verschillende vragen door om te komen tot het juiste vest en pasvorm. En past deze dan onverhoopt alsnog niet? Geen probleem, dan ruilt u deze  gewoon om! 

Kortom, VeiligZijn staat voor kwaliteit en service. 

Wilt u langskomen om te kijken of onze vesten eerst te passen? geen probleem! U bent welkom bij ons kantoor, gevestigd aan de Druivenstraat 3 in Breda. Let op, maakt u hier wel eerst een afspraak voor aangezien wij niet altijd aanwezig zijn op deze locatie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan snel contact met ons op per telefoon/whatsapp 0623691430 of per mail - info@veiligzijn.nl

TEAM VEILIGZIJN

VeiligZijn
Druivenstraat 3
4816KB Breda