PRO-DEF Model III met rits - K3 gecertificeerd - steek-, trap- en snijbescherming

Het bekende PRODEF® steekbeschermingsvest is overgestapt op de volgende generatie om beter te kunnen voldoen aan de hoge eisen van beveiligingsdienstverleners.

11 Beoordelingen
199,00 *
Prijs per stuk
remove add
PRO-DEF Model III met rits - K3 gecertificeerd - steek-, trap- en snijbescherming

Productomschrijving

Gecertificeerde beschermingsklassen volgens VPAM KDIW 2004

Om het beschermende effect extra te certificeren, werd het nieuwe vest Mod III gecertificeerd volgens VPAM KDIW 2004 , omdat veiligheid niet alleen gebaseerd moet zijn op vertrouwen.
De primaire steekbescherming wordt geleverd door 1,5 mm dikke roestvrijstalen platen in het buik- en ruggebied. In tegenstelling tot het vorige model is het voorpaneel gebogen en past het zich daardoor beter aan het bovenlichaam van de drager aan. De 2 mm dikke kunststof platen beschermen ook de rest van de romp en dienen zo als secundaire bescherming.
steek bescherming Lemmetklasse K3:
Commerciële keukenmessen, zakmessen en gevechtsmessen. 
doorn Dorn Klasse D2:
In dit geval bijvoorbeeld geslepen schroevendraaiers, ijspriemen en andere wapens met zeer dunne punten.
projectielen Dobbelsteenklasse W5:
Deze beschermingsklasse verwijst naar geworpen voorwerpen met scherpe of spitse randen, zoals b.v. flessen, stenen en andere geïmproviseerde wegwerpvoorwerpen.

Hoog draagcomfort & snelle bedrijfsgereedheid

Ondanks de massieve RVS platen is het gewicht tot een minimum teruggebracht en daardoor over een langere periode te dragen.
Het veiligheidsvest kan met behulp van elastische trekkoorden en variabele klittenbandsluitingen op individuele afmetingen worden aangepast. Als het vest eenmaal is aangepast aan de gebruiker, hoeft dit niet meer te worden herhaald.
Het vest is flexibel genoeg om b.v. om op het lichaam te blijven tijdens patrouilleritten in het dienstvoertuig en kan als over- of ondervest worden gedragen . Padding in de binnenvoering zorgt voor optimaal comfort en completeert de eigenschappen van dit moderne veiligheidsvest.

Dankzij het speciale ritssysteem is aan- en uittrekken nog makkelijker geworden. Druk gewoon de rits samen en trek hem omhoog, omslachtig inrijgen is niet nodig.
Op het veiligheidsvest zelf zijn er veel opties in het buik- en borstgebied voor het bevestigen van verschillende uitrustingen met behulp van het klittenbandsysteem of lussen.
Het beschermende vest wordt geleverd met een bijpassende draagtas voor eenvoudiger transport naar de inzetlocatie.

Hoogwaardige materialen

Het bovenmateriaal van het beschermende vest is gemaakt van moderne materialen. De nieuwe buitenstof is zeer onderhoudsvriendelijk en extreem resistent, zelfs in ruwe omstandigheden, en verbetert ook het uiterlijk. Indien nodig kunnen de roestvrijstalen platen snel uit de ingenaaide zakken worden gehaald en worden geplaatst.
 

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen
Arjan Kwint 06-02-2024 22:44 Top vest, goed verstelbaar.
A 30-01-2024 17:48 Top vest!
John Kuipers 22-09-2023 13:36 Snelle levering en goed advies gehad. Vest was heel gemakkelijk in te stellen. Voelt goed op het lichaam en beschermt perfect de vitale gedeeltes op het boven lichaam. Voor mij de perfecte keuze.
Mourad Hassan 25-07-2023 11:04 De vest is is makkelijk te stellen alleen de rits is wennen door de knoop die er onder zit voor de rest is ie helemaal perfect
Van der ven. 28-06-2023 16:35 Keurige en vlotte service. Product voldoet volledig aan verwachting.
Zantvoort Security Services 20-05-2023 14:02 Snelle levering , kwa afstellen effe lastig maar als zit zit het perfecte rits is handigheidje,
Bram 09-05-2023 18:48 Top vest past naar afstellen perfect zeer fijn draag comfort zeker een aanrader
Sharona 07-05-2023 20:19 Het is wat lastig om het vest te verstellen maar als je hem eenmaal goed heb ingesteld is het goed. Hele snelle levering ook. Verder helemaal top!
Richard 19-01-2023 18:20 Dit vest maandagmiddag laat besteld en de volgende ochtend al in huis ( super service door Danny met bevestiging per mail ) Vest is top kwaliteit met hoes om mee te nemen ( ff bezig qua afstellen, maar zit dan perfect )
- 16-12-2022 09:17 Snel geleverd met tas, das wel fijn.
Matthew de Born 16-11-2022 23:58 Gisteren gekocht en vandaag binnen. Snelle levering en vest zit fijn. Eerste keer instellen is wel nodig maar daarna hoeft het niet meer, kwestie van rits open dicht, erg fijn ipv iedere keer opniew aantrekken.

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
PRO-DEF Model III met rits - K3 gecertificeerd - steek-, trap- en snijbescherming
Laat een review achter
Versturen